Wednesday 5 December 2007

Οι Έλληνες της Μελβούρνης...

Πώς να πεθάνει η Ελλάδα, πώς να χαθεί αυτό που βρίσκεται βαθιά ριζωμένο μέσα στις ψυχές των απανταχού Ελλήνων; Όπου υπάρχει Έλληνας υπάρχει και η γαλανόλευκη, όπου υπάρχει η γαλανόλευκη υπάρχει και θα υπάρχει κι ένας γαλανότατος παλμός όσο ο ουρανός έχει το ίδιο χρώμα κι όσο η θάλασσα, η απέραντη αυτή μάνα μας, αντικατοπτρίζει μπλε.
Παρακολουθήστε στα βίντεο αυτά τι είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπά μας, τι λένε τα χείλη μας και τι κρατούν τα χέρια μας...
Τα βίντεο είναι δείγματα από τις δραστηριότητες των Ελλήνων στην ψυχή κατοίκων της Μελβούρνης. Προσθέτουμε κι από ένα νέο βίντεο σταδιακά.

1. 25η Μαρτίου 2007 και παρέλαση στη Μελβούρνη


2. Το μνημείο των πεσόντων Αυστραλών στους διάφορους πολέμους ντύθηκε στα γαλανόλευκα - 25 Μαρτίου 2007

3 comments:

Μηθυμναίος said...

Φίλε Ιάκωβε,
Σ' εμένα, τουλάχιστον, δεν εμφανίζεται η εικόνα ή το βίντεο που έχεις αναρτήσει. Καλό θα είναι να το κοιτάξεις... Για να γεμίσει με τη γαλανόλευκη και η οθόνη μας.

iakovos said...

Τα βίντεο τώρα δουλεύουν Στράτο, ευχαριστώ για την ειδοποίηση.

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ said...

Προκαλεί πράγματι μεγάλη συγκίνηση ο Έρωτας που εκδηλώνεται από τους Έλληνες, απανταχού της γης για την πατρίδα τους. Μακάρι και οι κατοικούντες την Ελλάδα Έλληνες να είχαν τον ίδιο Έρωτα με τον γενέθλιο τόπο και κυρίως: Να μετουσίωναν αυτόν τον¨Έρωτα σε πράξη.Όσο για τον πρωθυπουργό που ήρθε στην Αυστραλία Ιάκωβε, ήρθε γιατί έτσι του είπαν οι "ιματζ μέικερς".Με δυο λόγια: Εσείς εκδηλώνετε όλη την αγάπη σας και την αθωότητά σας και οι πολιτικοί μας επωφελούνται. Ε΄νώ θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο...
Φαίδων Θεοφίλου